Nagykereskedelem - FEZO ABC áruházak

Nagykereskedelem

Nagykereskedelmi raktárunkból látjuk el partnereinket és a saját üzleteinket is.
Átlagosan 8000 cikkelemet tartunk készleten, ez – a friss áruk kivételével – megfelel egy szupermarket választékának. Valamennyi jelentős hazai élelmiszer- és vegyipari vállalattal közvetlen szerződéses kapcsolatban állunk, többségükkel több, mint két évtizede folyamatosan együttműködünk.

Vevőpartnereinket három fő csoportba sorolhatjuk:

  • Nagyszámú kereskedő és vendéglátó vállalkozással működünk együtt: éttermek, panziók, boltok beszállítói vagyunk.
  • Hagyományosan nagy figyelmet szentelünk a közületi megrendelőknek, sikeres pályázatainknak köszönhetően a legnagyobb Vas megyei intézmények többségének fő élelmiszer- és vegyiáru-beszállítói vagyunk évek óta.
  • A harmadik csoportba a multinacionális vállalatok, intézmények üzemi konyhái tartoznak. Évről évre sikeresen megfelelünk a szigorú előírásaiknak és speciális igényeiknek.

Árpolitikánk a nagykereskedelmi árképzésben is érvényesül: egyes stratégiai fontosságú cikkelemeket tartósan alacsony áron értékesítünk, emellett folyamatos akcióink esetenként több száz terméket is érinthetnek. Nagykereskedelmi ágazatunk sikerét annak tulajdonítjuk, hogy hosszú távon is megbízható és korrekt közvetítői szerepre törekszünk a szállító és vevőpartnereink között.

C+C áruházainkat elsősorban azon viszonteladó partnereink számára hoztuk létre, akik nem a nagykereskedelmi raktárunkból induló túrajáratokkal kívánják beszerzéseiket megoldani, inkább a személyes, azonnali, készpénzes vásárlás hívei.
C+C áruházaink Rábafüzesen, a határátkelő közelében, illetve Körmenden és Zalalövőn találhatók, előbbiben zöldség-gyümölcs, felvágott és tejtermék nagykereskedelmi raktárat is működtetünk.